Diensten

Betaalbaar Online van Start tot Succes

Wij kunnen je helpen!

Ontdek de kracht van online aanwezigheid! Bij BriséDesigns begrijpen we dat ongeveer 70% van de mensen eerst online onderzoek doen voordat ze overgaan tot de aankoop van een product of dienst. Is jouw bedrijf geoptimaliseerd om deze mensen om te toveren tot nieuwe klanten? Wij zijn gedreven om prachtige websites te creëren die niet alleen de aandacht trekken, maar ook klanten voor jouw bedrijf aantrekken én behouden.

Ontdek hieronder wat we allemaal voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Aanbod

Webdesign Icon

Optimaliseer jouw online aanwezigheid met onze ontwerp dienst voor een op maat gemaakt ontwerp.

Samen bepalen we het ideale design voor jou, en realiseren dit vervolgens in een prachtig design dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf.

Webontwikkeling icon

Of je nu een webshop of website wil om je bedrijf online te laten schitteren, wij staan voor je klaar!

We werken je gewenste ontwerp uit tot in de puntjes en leveren een perfect werkende website met al je gewenste benodigdheden. We zorgen dat je website gevonden kan worden in google en is geoptimaliseerd voor alle toestellen zoals laptop en gsm.

Onderhoud icon

Wij nemen het beheer en onderhoud van je website voor je over. Gedaan met die slapeloze nachten!

Focus alleen op de kern van je bedrijf en laat de zorgen over de veiligheid, updates en goede werking van je website aan ons over. Wij zorgen dat je website steeds up-to-date en veilig is. We maken back-ups en waken over de correcte werking van de website. Ook staan we steeds tot je beschikking voor info en vragen of problemen.

logo design icon

Ervaar de impact van een uniek logo, het symbool dat een blijvende indruk achterlaat bij jouw klanten.

Onze logo-ontwerpdienst biedt een perfect passend logo voor jouw bedrijf, geleverd in alle benodigde formaten en klaar voor gebruik op elke locatie. 

printer icon

Ben je op zoek naar een prachtig ontwerp voor visitekaartjes, flyers of ander promotiemateriaal dat je wilt laten printen?

Wij staan klaar om dit digitaal te realiseren en voor te bereiden voor drukwerk. Dit kan gaan van visitekaartjes tot promo materiaal en merchandise. We leveren de ontwerpen in de vereiste formaten en bieden zelfs de optie om het materiaal rechtstreeks bij je thuis te laten bezorgen!

Web Design

Optimaliseer jouw online aanwezigheid met onze op maat gemaakte ontwerp dienst.
Samen bepalen we het ideale ontwerp voor jou, en vervolgens realiseren we dit in een prachtig design dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf.

Web Ontwikkeling

Of je nu een webshop of website wilt om je bedrijf online te laten schitteren, wij staan voor je klaar!
We werken je gewenste ontwerp tot in de puntjes uit en leveren een perfect werkende website met al je gewenste benodigdheden.
Voorbeelden

Beheer & Onderhoud

Wij nemen het beheer en onderhoud van je website voor jou over. Gedaan met die slapeloze nachten!
Focus alleen op de kern van je bedrijf en laat de zorgen over de veiligheid, updates en goede werking van je website aan ons over. We staan steeds tot je beschikking voor info en vragen.
Offerte Aanvragen

Logo Design

Ervaar de impact van een uniek logo, het symbool dat een blijvende indruk achterlaat bij jouw klanten.
Onze logo-ontwerpdienst biedt een perfect passend logo voor jouw bedrijf, geleverd in alle benodigde formaten, klaar voor gebruik op elke locatie.
Bekijk Ontwerpen

Print Design

Ben je op zoek naar een prachtig ontwerp voor visitekaartjes, flyers of ander promotiemateriaal dat je wilt laten printen?
Wij staan klaar om dit digitaal te realiseren en voor te bereiden voor drukwerk. We leveren de ontwerpen in de vereiste formaten en bieden zelfs de optie om het materiaal rechtstreeks bij je thuis te laten bezorgen!
Bekijk Ontwerpen

We werken meestal vanuit een totale aanpak en combineren onze diensten met jou wensen. Maar het is ook mogelijk om deze diensten apart te benutten. 

Vraag gerust jou gratis offerte aan en dan bekijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen. 

Hoe gaan we te werk

Als het gaat om webdesign en -ontwikkeling, is het van cruciaal belang om samen te werken met een bedrijf dat weet hoe de zaken moeten worden aangepakt. Ons gestructureerde proces stelt ons in staat om op jouw tempo samen te werken. 

Lees hier meer over ons ontwikkelingsproces en ontdek hoe wij jou bedrijf betaalbaar online laten schitteren, van Start tot Succes!

VAN START ...
VAN START ...

FASE ÉÉN: KENNISMAKING

Laten we beginnen met jou! Als je wilt, kan je onze kennismakingsvragenlijst invullen. Deze kunnen we tijdens een opstartgesprek bespreken. Hiermee kunnen we meer te weten komen over jouw bedrijf, jouw voorkeuren en wat je belangrijk vindt. Natuurlijk kan je deze details ook gewoon telefonisch met ons delen tijdens het opstart gesprek.

FASE TWEE: ONTWERP

Dit is waar het spannend wordt! Met de informatie die je tijdens ons gesprek hebt gedeeld, gaan we aan de slag met het creëren van een uniek ontwerp op basis van jouw input. Je ontvangt een eerste concept van zowel je startpagina als je 'Over ons'-pagina. Daarna horen we graag jouw feedback en input. Op deze manier kunnen we het ontwerp verder aanpassen aan jouw behoeften.

FASE DRIE: ONTWIKKELING

Met jouw goedkeuring van het ontwerp gaan we van start. We bouwen een werkende website voor je en bezorgen je de URL, zodat je alles op de voet kunt volgen. Daarna kan je alles testen, controleren of de website naar behoren werkt en kijken of de inhoud aan je verwachtingen voldoet.

Elke geweldige website heeft geweldige inhoud nodig. Zorg ervoor dat je al je informatie klaar hebt. We plaatsen de inhoud op elke pagina, zodat het er goed uitziet en gemakkelijk te lezen is.

... TOT SUCCES!
... TOT SUCCES!

FASE 4: LANCERING !

Het grote moment is aangebroken! Na een laatste controle nemen we al het technische werk op ons om je website live te zetten. We waarborgen de veiligheid en controleren grondig op eventuele fouten. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website goed vindbaar is op Google wanneer potentiële klanten je opzoeken.

We staan bij elke stap aan je zijde en zelfs na dit proces blijven wij voor je klaar staan! Laten we samen jouw perfecte website bouwen zodat je bedrijf online schittert.

Vraag je gratis offerte aan

Scroll naar boven